Online gokkasten

Andy Capp

Andy Capp

Andy Capp van Eurocazino is een gokkast spel met soort van ganzen borden. Je kan op deze slot namelijk omhoog klimmen wanneer je getallen in de rollen beneden in het midden laat verschijnen. Dit maakt het spelen van Andy Capp direct erg spannend, zeker aangezien het spelbord thema op alle mogelijke manier uitgebeeld wordt. Wil je graag gratis Andy Capp spelen dan kan dit in het scherm hierboven en ook als je voor geld van start wilt zal je vanaf het spel direct de mogelijkheid krijgen om in te gaan loggen. Om te kunnen winnen moet je natuurlijk wel de spelregels kennen die gevolgd moeten worden in het basisspel en vervolgspel. Lees deze daarom direct hieronder terug en weet waar je aan toe bent.

Basisspel Andy Capp gokkast

Het basisspel dat gespeeld wordt bij Andy Capp speel je met 1 credit op de onderste 3 rollen. Je hebt hier 1 winlijn om de prijzen die rondom de rollen worden weergegeven met de fruitsymbolen te winnen. Om het spelen van het basisspel spannender te maken kent deze slot ook een gokspel om op te kunnen spelen. Met de prijzen die behaald worden zal je namelijk een gokje kunnen wagen, waardoor je meer geld kunt verdienen tot een maximum van 200 credits. Kies je verkeerd? Dan ben je uiteraard ook de gewonnen prijs kwijt, dus het blijft een regelrechte gok.

Vervolgspel

Als we kijken naar het vervolgspel kunnen we deze opdelen in tweeën. Je kunt namelijk op de rollen reguliere prijzen winnen door te spelen met 4 of 16 credits per speelronde. Anderzijds kun je ook het bordspel spelen, waarvoor de cijfers 1 tot en met 6 kunnen verschijnen. Hoe verder je weet te komen op de ladder des te hoger je prijzen op kunnen lopen. Bovendien is het vervolgspel op het bord gratis en kost het je dus geen geld om hierop te winnen.

Al met al kunnen we dankzij het basisspel en vervolgspel van de Andy Capp gokkast direct stellen dat het aan de kansen om geld te winnen niet zal liggen. Mogelijkheden genoeg!