Online gokkasten

Bar 7

Bar 7

Online gokkasten kennen tegenwoordig tal van klassieke elementen die aangevuld worden met de nodige extra’s om te kunnen winnen. Eén van de Eurocazino gokkasten die hier zeker voor te prijzen is, is de Bar 7 gokkast. Op dit spel kun je namelijk zowel onder als boven de nodige prijzen in de wacht slepen door te spelen met verschillende bedragen. Als je nog niet eerder op de Bar 7 gokkast gespeeld hebt kunnen wij ons uiteraard voorstellen dat je de spelregels niet kent. Daarom hebben wij niet alleen het spel weergegeven om gratis te kunnen spelen, maar ook onderstaand een uitleg toegevoegd waar je specifiek op zal moeten letten om prijzen over de streep te kunnen trekken.

Basisspel met 1 credits

Het basisspel dat bij Bar 7 gespeeld kan worden speel je altijd met 1 credit. Winnen kan op 1 winlijn en je doel is om zoveel mogelijk credits te verzamelen om uiteindelijk het vervolgspel te kunnen gaan spelen. Als je op het basisspel van Bar 7 gaat spelen is jouw doel om minimaal 1 kers te draaien op de linkse rol, waarmee je 2 credits kunt winnen. Hoge prijzen zijn ook te behalen en wel met de triple BAR symbolen. Draai je er hier 3 van op de winlijn, dan zal je namelijk direct 200 credits als prijs ontvangen. Heb je gewonnen met een combinatie? Kies er dan voor het BAR & 7 gokspel te gebruiken en probeer hiermee het gewonnen aantal credits één of meerdere keren te verdubbelen.

Speel met BAR en 7 symbolen als vervolgspel

Wanneer je in het vervolgspel van Bar 7 terecht weet te komen zal je zien dat er ook weer gedraaid wordt met 3 rollen. Spelen doe je met 5 of 10 credits en de winsten die je hiermee kunt behalen zal je terugvinden in een speciale tabel. Opvallend is dat de winlijn van het bovenspel aangegeven worden naast de rollen. Bovendien kun je alleen BAR en 7 symbolen draaien, maar dat maakt deze slot enigszins ook overzichtelijker. Draai je voldoende aantal BAR of 7 symbolen? De prijs die bij een lijn behoord zal toegekend worden op basis van de prijzentabel die je rechts onder het spel logo terug vindt.