Online gokkasten

Blacklight

Blacklight

De mooie vormgeving van deze gokkast zal je al direct doen smullen, wat vooral komt door het feit dat de naam het thema al aan weet te geven. Alles wat je kunt vinden op de Blackjack gokkast is door Eurocazino dan ook ingericht op basis van het thema, waarbij de klassieke symbolen die gedraaid kunnen worden natuurlijk een grote rol zullen spelen. Niet alleen het thema is qua uiterlijk interessant, maar ook de knoppen die je kunt gebruiken om te winnen. Als je namelijk nog niet eerder op de hierboven weergegeven Blackjacklight gokkast gespeeld hebt kun je namelijk altijd eenvoudig van start gaan, maar ook ervaren spelers weten dit spel met gemak te bedienen.

Spelregels Blacklight gokkast

Om op de juiste manier tot een winst te kunnen komen op de Blacklight gokkast is het natuurlijk handig te weten welke spelregels toegepast worden. In de basis wordt er altijd gedraaid op 4 rollen en kunnen prijzen gewonnen worden op 1 winlijn. De prijzen die met een basisinzet van 1 credit behaald kunnen worden zal je direct rondom de rollen terugvinden. Hierbij wordt verschil gemaakt tussen combinaties van 2, 3 en 4 symbolen op de winlijn. Ga je met meer credits tegelijk draaien? Dan worden de prijzen die je kunt winnen natuurlijk groter. In dat geval kun je met maar liefst 10 winlijnen prijzen binnenhalen op Blacklight en kunnen meerdere lijnen tegelijkertijd hun prijzen eenvoudig aan je tegoed uitkeren.

Speel gratis en voor niets dit spel op het internet via onlinegokkastensite.com en ontdek zelf welke prijzen deze gokautomaat allemaal uit kan keren!