Online gokkasten

Bonusreels

Bonusreels

Om prijzen te kunnen winnen op de Bonusreels gokkast is er door ontwikkelaar Eurocazino gebruik gemaakt van een totaal van 3 rollen. Het aantal winlijnen dat actief zal zijn om prijzen binnen te halen zal daarbij afhankelijk zijn van de inzet die gespeeld wordt. Bovendien zullen de prijzen die je kunt winnen logischerwijs ook hoger worden als je met meer credits tegelijkertijd de rollen laat draaien.

Basisspel Bonusreels slot

Om het basisspel van de Bonusreels slot te kunnen spelen zal je altijd moeten starten met 1 credit als inzet. Zodra je dit doet speel je om te winnen op 5 winlijnen, wat dus al direct betekend dat meerdere lijnen tegelijkertijd een prijs op kunnen leveren. De prijzen die je wint worden toegevoegd aan de clubmeter en zullen er uiteindelijk voor zorgen dat je het vervolgspel zal kunnen gaan spelen. Als je een prijs gewonnen hebt in het basisspel zal je bovendien ook meteen de mogelijkheid krijgen om een extra gokje te wagen en je prijzen meteen te verdubbelen op het Lose en Win spel.

Vervolgspel spelen

Heb je voldoende credits verzameld? Dan zal je met 5 of 10 credits als inzet kunnen gaan spelen in het vervolgspel. Dit betekend dat je tot maximaal 27 winlijnen actief zal hebben en dus kris kras over de rollen je prijzen binnen zal kunnen halen. Wanneer er willekeurig 3 sterren gedraaid worden zal het bonusspel van Bonusreels gestart worden. Op deze manier kun je op deze gokkast voorzien worden van gratis re-spins en je prijzen meerdere keren achter elkaar winnen. Speel je met 5 credits, dan krijg je een totaal van 2 re-spins en als je met 10 credits speelt zal je 4 re-spins ontvangen om te spelen.