Online gokkasten

Breakout

Breakout

Wat betreft het thema dat je op de Breakout gokkast kunt vinden kijk je dankzij Eurocazino aan tegen een gevangenismuur waar je uit moet zien te breken. Als je gaat spelen zal je namelijk zoveel mogelijk prijzen binnen moeten zien te halen, waarvoor er bij Breakout een totaal van 6 rollen beschikbaar gesteld zijn. Bovendien kun je ook rekenen op de nodige extra prijzen en zal spelen daarom zeker de moeite waard zijn. Ben je bang dat je de spelregels niet begrijpt? Lees ze hieronder en oefen gratis in het speelscherm dat we hierboven voor je hebben toegevoegd!

Basisspel Breakout

In de beginselen van deze Breakout gokkast zal je als speler met 1 credit moeten gaan spelen op de onderste 3 rollen. Daar kun je prijzen winnen op de middelste winlijn, waarvan je een overzicht vind rechts van de rollen zelf. Als je wilt winnen moet je op de rollen van Breakout minimaal 2 kersen zien te draaien van links naar rechts. Daarnaast kun je natuurlijk ook hoge prijzen winnen met een drietal van symbolen. Draai je namelijk 3x een rode 7 dan zal je 200 credits als prijs uitgekeerd krijgen. Random prijzen worden bij dit spel niet gewonnen, maar je zal zien hoeveel winsten je kunt behalen op de gewone manier.

Winnen in het vervolgspel

Weet je voldoende punten te sparen op de winmeter? Dan kan je door 5 of 10 credits per draai te gaan spelen winnen in het vervolgspel. Reguliere prijzen kunnen gewonnen worden met 3 soortgelijke symbolen op een winlijn. Een totaal van 5 winlijnen wordt geactiveerd op de rollen van het vervolgspel, wat dus ook betekend dat meerdere lijnen tegelijkertijd prijzen uit zullen kunnen keren. Speel je met 10 credits? Dan heb je nog een extra feature die tot maximaal 480 credits prijzengeld op kan leveren. Draai je namelijk 3 zwarte ballen, dan begint het bonusspel dat rechts boven van de gokkast terug te vinden is. Aan mogelijkheden om te winnen dus zeker geen gebrek en als het gaat om het aantal credits dat hiervoor gespeeld moet worden valt dit alles ook mee.