Online gokkasten

Carrousel

Carrousel

Als je online gokkasten wilt gaan spelen zal je een gokkast als Carrousel niet snel verwachten. Toch is het een slotmachine die zeker niet in het Eurocazino assortiment mag ontbreken, omdat deze slot tal van mogelijkheden biedt om geld te winnen. Als we kijken naar het spelthema is het wel duidelijk dat alles hier te maken heeft met een kermis en een draaimoelen. Het reuzenrad, de circustent, een spookhuis en clowns zullen dan ook zeker niet ontbreken. De knoppen die je op de Carrousel gokkast terug kunt vinden zijn uiterst goed te begrijpen. Spelen wordt zo voor iedere speler eenvoudig en als je eerst gratis wilt oefenen is dit natuurlijk ook direct hierboven in het scherm mogelijk.

Basisspel Carrousel gokkast

Om in het bovenspel te kunnen gaan spelen van Carrousel zal je natuurlijk eerst genoeg credits moeten zien te verzamelen in het basisspel. Hier speel je altijd op 3 rollen met 1 credit en zal je ook maar 1 winlijn beschikbaar hebben om prijzen op te winnen. Je kan al winnen door slechts 1 kers te draaien, maar de hoogste prijzen win je bij de Carrousel slot natuurlijk als je 3 soortgelijke symbolen op de winlijn laat verschijnen. Naast de reguliere prijzen biedt deze gokautomaat ook nog de mogelijkheid om random prijzen te winnen met de clowns. Draai je 2 of 3 clowns willekeurig over de rollen? Dan zal je direct een random prijs toegekend krijgen van minimaal 2 credits en maximaal 200 credits.

Kriskras prijzen in het vervolgspel

Als je het vervolgspel gaat spelen vanaf de clubmeter zal je dit doen met 4, 8, 12 of 16 credits per draai. In het bovenspel draait het ook om 3 rollen, maar hier ben je niet meer gebonden aan winlijnen. Je kunt kriskras prijzen winnen door 3 soortgelijke symbolen te laten verschijnen. De prijzen die behaald kunnen worden zijn afhankelijk van het geplaatste aantal credits en vind je rechts van de rollen terug. Bovendien geldt ook voor het vervolgspel dat de clowns random prijzen op kunnen leveren. In dit geval heb je 3 clowns nodig, waarmee minimaal 8 en maximaal 200 credits gewonnen worden. Hoe hoger de inzet is, des te hoger de minimale uitbetaling voor de clowns bovendien zal zijn.