Online gokkasten

Cash Explosion

Cash Explosion

Voor diegene die nog niet bekend is met de Cash Explosion gokkast is het hierboven direct mogelijk om deze slot te gaan spelen. Als je aan de slag gaat moet je weten dat deze gokautomaat opgedeeld is in een basisspel en een vervolgspel, wat steeds uit eigen rollen zal bestaan. Prijzen kunnen op verschillende manieren behaald worden en zullen uiteraard netjes rondom de rollen aangegeven staan. Bovendien kun je er bij Cash Explosion ook op rekenen dat willekeurige prijzen gewonnen kunnen worden, waarvoor de sterren als symbolen door Eurocazino toegevoegd zijn.

Basisspel spelen

Als je gaat spelen op het basisspel van Cash Explosion begint alles op de onderste 3 rollen die aanwezig zijn. Hierop vind je 1 winlijn, wat betekend dat je per draai dus 1 winst zal kunnen behalen door een combinatie te vormen van soortgelijke symbolen. Om het basisspel te bedienen wordt er gespeeld met 1 credit. De prijzen die je in deze modus kunt behalen zal je vinden aan de rechterzijde van de rollen. Bovendien zal je de kans krijgen om een gokje te wagen om je prijzen te verhogen, waarvoor de knoppen naast de start button aanwezig zullen zijn.

Winnen in het Cash Explosion vervolgspel

Het vervolgspel zal bij Cash Explosion gespeeld worden vanaf de clubmeter, waar je maximaal met 16 credits zal kunnen draaien op de bovenste 3 rollen. In het vervolgspel wordt er ook weer gespeeld op 3 rollen om te winnen en zijn er 6 lijnen om de prijzen op binnen te kunnen halen. Hoeveel je wint is opvallend genoeg afhankelijk van de winlijn die je weet te vullen en zal terug te vinden zijn in de prijzentabel van het vervolgspel. Weet jij de juiste combinaties te vormen met X en O symbolen, dan win je per lijn maximaal 200 credits aan prijzen!