Online gokkasten

Cash Multiplier

Cash Multiplier

Vanaf het eerste moment dat je deze Cash Multiplier gokkast te zien krijgt zal je dankzij de uitvoering van Eurocazino zin krijgen om geld te winnen. Het is namelijk een online slot met vele mogelijkheden, dankzij het gebruik van een basisspel en vervolgspel. Zoals de naam van deze Cash Multiplier al aan weet te geven zal de gokautomaat in staat zijn om je prijzen te vermenigvuldigen. Niet alleen zijn de reguliere prijzen interessant dus, maar ook de extra’s die te behalen zijn maken spelen op deze speelautomaat zeker aan te raden.

Basisspel spelen

Het basisspel van Cash Multiplier wordt net als bij vele andere gokkasten online afgehandeld met 1 credit per draai. Op het midden van de 3 rollen aan de onderzijde vind je een dunne winlijn, waar jij zoveel mogelijk combinaties van soortgelijke symbolen op zal moeten zien te vormen. Om te kunnen winnen in het basisspel zal je van links naar rechts minimaal 2 kersen nodig hebben. De hoogste prijs kan gewonnen worden met de BAR symbolen en bedraagt 200 credits. Als je een prijs wint kun je middels de GAMBLE knop proberen om deze te verhogen. Gok je juist, dan wordt je prijs verdubbeld wat je zal zien op de prijsmeter. Doe je een foute gok? Dan is je gehele prijs natuurlijk direct verloren van die ronde.

Vervolgspel Cash Multiplier en vermenigvuldiger

Om in het vervolgspel van Cash Multiplier terecht te kunnen komen moet je via het basisspel zoveel mogelijk credits zien te verzamelen op de club meter. Spelen doe je in het vervolgspel met 5, 10 of 20 credits. Als je gaat spelen kunnen prijzen behaald worden op 5 winlijnen op 3 rollen aan de bovenkant van het spel. Prijzen worden bovendien alleen gewonnen met drietallen van symbolen, die onder de rollen worden weergegeven. Als extra zal je bij het spelen van 10 en 20 credits een Wild symbool kunnen gebruiken. Deze kan alle andere symbolen vervangen en zal je kans om te winnen direct hoger uit laten komen. Bovendien kun je ook de vermenigvuldiger voor je prijzen activeren in het spel, waarvoor je de blauwe en gouden munten nodig zal hebben. De maximale vermenigvuldiging die bij Cash Multiplier toegepast kan worden komt uit op maar liefst 10x!