Online gokkasten

Fruits 4 real gokkasten spelen

fruits-4-real

Eindelijk eens een echte goede aanbieder van gokkasten. Deze topper biedt de meest bekende gokkastspellen aan, alleen dan in een nieuwer jasje gestoken. Je kan het zien als een vernieuwde kledinglijn, vroeger liepen ze er anders bij als nu. Nu willen spelers ook graag eens wat anders zien als de reguliere gokkasten, hier heeft Fruits 4 Real voor gezorgd. Wat betreft de spelbeleving kunnen we voor iedere speelautomaat inmiddels wel stellen dat het dan ook net is of je bij een land-based casino binnengelopen bent, terwijl je natuurlijk gewoon met een bedrag naar keuze of zelfs gratis vanuit huis zal kunnen spelen!

Gratis en voor geld beschikbaar!

Wanneer je nog niet bekend bent met de gokautomaten die door Fruits 4 Real aangeboden worden is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Deze ontwikkelaar heeft er namelijk voor gezorgd dat je niet verplicht zal zijn om met eigen geld aan de slag te gaan, maar dat je ook gewoon gratis van een X aantal credits gebruik kunt maken om te oefenen. Spelers die wel voor geld willen kunnen spelen op de online gokkasten site van Fruits 4 Real moeten hiervoor natuurlijk een account hebben. Na je registratie kun je bovendien op verschillende manieren veilig storten, waarbij iDeal, Neteller, Skrill en PaySafeCard betalingen direct tot de mogelijkheden zullen behoren. Na het uitvoeren van een storting is geld direct beschikbaar en kun je dan ook gelijk gaan spelen om een winst te kunnen behalen.

Uitgebreid getest op kwaliteit

Voordat wij de Fruits 4 Real gokkast op onze website vermeldt hebben zijn deze uiteraard zorgvuldig getest. Hierbij hebben we niet alleen gekeken naar de mogelijkheden om te winnen, maar ook naar het uiterlijk en de kwaliteit die je tijdens het spelen kunt verwachten. Opvallend is dat er meerdere Multi Player gokkasten in het Fruits 4 Real assortiment opgenomen zijn en je dus altijd op 2 automaten tegelijk in één spel voor je prijzen zal kunnen winnen. Wil jij weten hoe een bepaalde gokkast van Fruits 4 Real gespeeld moet worden of wil je een spel eens gratis uitproberen? Klik op deze pagina op één van de onderstaande gokkasten en de mogelijkheden worden je direct aangeboden.

Multi Player
Multi Player
Sweet 16 player
Sweet 16 player
Twin Player
Twin Player
Turboplay Jackpot
Turboplay Jackpot
Super joker
Super joker
Jackpot Timer
Jackpot Timer
Big timer Jackpot
Big timer Jackpot