Online gokkasten
Speel voor echt geld

Big timer Jackpot

Spelers die uit zijn op grote winstkansen zullen zeker hun recht kunnen behalen door op de Big Timer Jackpot gokkast te gaan spelen. Niet alleen kent deze gokautomaat namelijk een hoog uitbetalingspercentage, maar ook de prijzen die uitbetaald kunnen worden zullen zeker de moeite waard zijn. Spelen kan met verschillende aantallen credits en doe je op een basisspel en bovenspel. Voordat je van start gaat is het bovendien handig om op de hoogte te zijn van de spelregels die op deze slot gehanteerd worden. Speel Big Timer Jackpot daarom in bovenstaand scherm gratis of lees de onderstaand door ons beschreven spelregels.

Spelregels Big Timer Jackpot basisspel

Zodra je een gokje gaat wagen op de Big Timer Jackpot gokkast zal je moeten beginnen in het basisspel met 1 credit en op 1 winlijn. De credits die je in deze basis weet te verzamelen zullen in het midden op de winbank verzameld worden en kunnen uiteindelijk worden gebruikt om hogere prijzen te kunnen winnen in het vervolgspel. Als je bij Big Timer Jackpot de rollen laat draaien kun je winnen door de winlijn te vullen met maximaal 3 gelijkwaardige symbolen of door random sterren te draaien. Laat je namelijk 3 sterren op willekeurige posities van de rollen verschijnen, dan zal je rechtstreeks 20 credits toegevoegd krijgen.

Vervolgspel met 5 winlijnen

Daar je in het basisspel alleen maar kunt winnen op 1 winlijn is het vervolgspel met zijn 5 winlijnen natuurlijk veel interessanter. Als je kiest voor het vervolgspel doe je dit met 5 of 10 credits per draai. Het aantal credits zal daarbij niets bepalen voor het aantal winlijnen, maar bepaald alleen hoeveel credits er voor een combinatie bij winst uitgekeerd worden. Bovendien kan de jackpot die onder het logo van het spel in de speciale meter weergegeven wordt alleen worden gewonnen als er met een totaal van 10 credits gespeeld wordt op deze online Big Timer Jackpot slot.