Online gokkasten
Speel voor echt geld

Jackpot Timer

Wanneer het aankomt op echte klassiekers weet Fruits 4 Real je als online gokkasten site natuurlijk altijd weer te verassen. Ook de Jackpot Timer gokkast zou direct uit het café getrokken kunnen zijn en biedt dan ook unieke kansen om je prijzen te winnen. Het spel begint met een eenvoudig uitgevoerd basisspel, waarna de spanning op zal worden gevoerd in het vervolgspel dat gespeeld wordt. Ben je niet bekend met de Jackpot Timer slot en wil je deze wil kunnen spelen zonder een risico te hebben om geld te verliezen? Kijk dan eens naar bovenstaand scherm en oefen deze gokkast direct gratis op onze website. Bovendien hebben we de spelregels hieronder voor zowel het basisspel als het vervolgspel voor je uitgelegd en zijn eventuele missers dus uitgesloten.

Basisspel Jackpot Timer gokkast

Wat je al snel zal ontdekken als je het basisspel van de Jackpot Timer gokkast gaat spelen is dat dit gedaan wordt op 1 winlijn. De onderste 3 rollen vormen daarmee de basis, waarvoor slechts 1 credit per draai gespeeld zal moeten worden. Om te kunnen winnen moet er minimaal 1 kers op rol 1 gedraaid worden, maar hogere prijzen zal je natuurlijk winnen met combinatie van 3 gelijke symbolen. De credits die gewonnen worden tijdens het basisspel van Jackpot Timer zullen naar de winmeter geplaatst worden om uiteindelijk het vervolgspel te kunnen gaan spelen. Daarbij kun je ook 20 credits winnen zonder de winlijn te gebruiken, waarvoor in de basis op willekeurige posities 3 sterren zullen moeten verschijnen.

Vervolgspel spelen

Als het gaat om het winnen van hoge prijzen is het natuurlijk zaak om zo snel mogelijk het vervolgspel van Jackpot Timer te bereiken. Vanaf je winbank kun je gaan spelen met 5, 10 of 20 credits per draai. Hoeveel je kunt winnen zal uiteraard afhankelijk zijn van het aantal credits dat je speelt, maar dat wordt uitstekend weergegeven in de prijzentabel. Als je het vervolgspel gaat spelen zal je kunnen winnen op de bovenste 4 rollen, waarbij er maximaal 10 winlijnen gevuld kunnen worden. De hoogste prijs die in het vervolgspel uit kan worden gekeerd op een winlijn komt uit op maar liefst 800 credits!