Online gokkasten
Speel voor echt geld

Multi Player

Liefhebbers van Multi Player gokkasten uit de speelhallen in de stad kunnen hun lol op met deze gelijknamige Multi Player. Als je dit spel gaat spelen zal je namelijk op twee zijdes je prijzen kunnen winnen, met een identieke speluitvoering. Als je gaat spelen is het overigens niet perse nodig om allebei de zijdes tegelijk te gebruiken, maar zal je ook de mogelijkheid om slechts één helft van de speelautomaat te bedienen. Om te kunnen winnen zal je natuurlijk wel de spelregels moeten kennen. We raden je dan ook aan op in bovenstaand scherm altijd eerst even gratis te oefenen voordat je met eigen geld van start gaat.

Speluitvoering Multi Player gokkast

De spelregels die voor de Multi Player gokkast van Fruits 4 Real gehanteerd worden zijn niet moeilijk te begrijpen en bovendien aan twee kanten uit te voeren. Met je credits kun je gokken op een totaal van 3 rollen en zal je altijd 5 winlijnen actief hebben. Welke prijzen er gewonnen kunnen worden is afhankelijk van het aantal credits dat je speelt, dat je naar eigen wens zelf in zal kunnen stellen. Eén ding wat wel zeker is, is dat je alleen een prijs kunt winnen met een combinatie van 3 gelijke symbolen op een winlijn. Uiteraard is het daarbij wel mogelijk om meerdere lijnen tegelijkertijd tot een uitbetaling over te laten gaan.

Prijzentabel

Zoals gezegd zijn de prijzen die je kunt winnen afhankelijk van de symbolen die op een winlijn gedraaid kunnen worden. Om het geheel overzichtelijk te houden zal je bij Multi Player aan de bovenzijde van de gokkast een prijzentabel terugvinden. Iedere kolom geeft daarbij aan welke prijzen je krijgt als jet mee een bepaald aantal credits als inzet een juiste combinatie van symbolen hebt weten te vormen. Het maximale dat je kunt winnen is 2000 credits op een winlijn en deze prijs komt tot stand als je met 40 credits als inzet 3 jackpotsymbolen weet te draaien.