Online gokkasten
Speel voor echt geld

Super joker

Als je de naam Super Joker hoort kan het natuurlijk niet anders zijn dan dat het bij deze online gokkast geheel draait om de joker symbolen die gedraaid kunnen worden. Als je super joker gaat spelen zal je dan ook zien dat er heel wat verschillende prijzen behaald kunnen worden, aangevuld met verschillende soorten fruitsymbolen, BAR symbolen en jackpots. Bovendien kun je niet alleen een basisspel spelen om je prijzen te winnen, maar is er bij de Super Joker gokkast ook een vervolgspel aanwezig om geld mee binnen te halen!

Basisspel Super Joker gokkast

Het basisspel dat gespeeld kan worden bij Super Joker begint met 1 credit en speel je op de eerste 3 rollen aan de beneden zijde. Je kunt hiermee prijzen winnen door combinaties van symbolen te vormen op de middelste winlijn en alleen van links naar rechts. Leuk om te weten is wellicht dat je bij het spelen van Super Joker in het basisspel niet alleen prijzen kunt winnen met een drietal van symbolen, maar ook door slechts 1 symbool op de rollen te laten verschijnen. Bovendien kunnen de jokers willekeurig buitenom de lijn gedraaid worden om een uitbetaling te genereren. Zo zal je met deze laatstgenoemde symbolen minimaal 2 credits ontvangen en kan de random prijs maximaal tot 200 credits oplopen.

Maak gebruik van maximaal 8 rollen

Met het spelen van het basisspel kun je credits op je winbank verzamelen en vanaf daar uiteindelijk met meerdere credits tegelijkertijd gaan draaien. Je kunt namelijk kiezen voor een inzet van 5, 10 of 20 credits en daarmee uiteindelijk alle 8 de rollen van Super Joker tegelijkertijd actief stellen. Vanaf het moment dat je met minimaal 5 credits gaat spelen kun je prijzen kris kras winnen en hoef je dus geen winlijnen meer te vormen. Belangrijk te weten is dat je bij het spelen van het vervolgspel op deze manier altijd 3 symbolen van een soort op aaneengesloten rollen moet draaien voor een winst. Prijzen die hiermee behaald worden vinden je terug boven rol 5 tot en met 8!