Online gokkasten
Speel voor echt geld

Sweet 16 player

Dat de Sweet 16 Player gokkast een groot prijzenfestijn kan zijn zal je direct zien. De rollen van deze gokkasten zijn namelijk nog uitgebreider als bij de Multi Player slot, wat het spelen in ieder geval ten goede zal komen. Het uiterlijk dat je bij de Sweet 16 Player gokkast kunt verwachten is optimaal uitgevoerd dankzij uitgebreide HD animaties die toegepast zijn. Wat betreft het aanzicht is het bovendien net alsof je aan een echte gokkast staat te spelen, alleen dan natuurlijk met het voordeel dat alle draaien gewoon vanuit huis gespeeld kunnen worden bij deze game.

Uitgebreide mogelijkheden om te winnen

Wanneer je op de Sweet 16 Player gokkast met een inzet van start wilt gaan moet je weten dat er verschillende credits gespeeld kunnen worden. Zoals de naam van het spel al aangeeft kun je altijd rekenen op 16 winlijnen en kunnen prijzen in dit geval gewonnen worden op 4 rollen per zijde. Als je een prijs binnen wilt kunnen halen zal je altijd 3 soortgelijke symbolen in een combinatie moeten draaien. Qua symbolen kun je rekenen op verschillende stukken fruit, maar ook op BAR symbolen en Jackpot symbolen die een prijs richting de credits meter uit kunnen keren.

Speel voor hoge prijzen

Als je gaat spelen kun je afhankelijk van het aantal credits dat gespeeld wordt verschillende hoge prijzen binnen gaan halen. Als we kijken in de prijzentabel aan de onderzijde van deze slot zien we dat er 10 credits minimaal gewonnen worden in een combinatie. Het aantal te spelen credits kan je zelf op laten lopen in stappen van 5, 10, 20, 40, 80 en 160 credits om mee te draaien. De maximale prijs die je kunt winnen zal te behalen zijn met de jackpot symbolen. Weet je er hier namelijk 3 van te draaien dan zal je in totaal 2000 credits toegekend krijgen aan de credit meter.