Online gokkasten
Speel voor echt geld

Turboplay Jackpot

Gokken op online gokkasten kan natuurlijk het nodige plezier geven, maar ook zorgen voor eventuele hoge winsten. De Turboplay Jackpot gokkast is één van de speelautomaten die je bij een gokkasten site kunt spelen om hoge prijzen te behalen. Als we kijken naar de uitvoering van deze slot kunnen we gelijk al concluderen dat je hier tal van mogelijkheden krijgt. Zo zie je op het eerste oog dat een basisspel en vervolgspel gespeeld kunnen worden op dezelfde rollen en dat er een gokspel aanwezig is om te winnen. Hoe je kunt spelen op de Turboplay Jackpot voor het winnen van prijzen? Wij leggen het je hieronder uit.

Basisspel Turboplay Jackpot gokkast

Wat betreft het spelen is het goed om te weten dat de Turboplay Jackpot gokkast ingericht is met een basisspel en een vervolgspel. Tijdens het basisspel zal je gaan draaien met 1 credit. Prijzen kunnen daarmee gewonnen worden op de middelste lijn van de eerste 3 rollen die in het scherm worden weergegeven. Als je gaat spelen en je weet een winnende combinatie te vormen zal je als speler de mogelijkheid krijg een kop of munt spel te spelen. Hiermee kun je prijzen verdubbelen tot een maximale hoogte van maar liefst 200 credits. Random prijzen kunnen ook gewonnen worden. Als je 2 jokers op de eerste rollen draait win je tussen de 2 en 200 credits. Lukt het je op alle 3 de rollen een joker te draaien? Dan zal een prijs van tussen de 4 en 200 credit toegekend worden bij Turboplay Jackpot.

Kris kras je prijzen winnen en innen

Het vervolgspel van Turboplay Jackpot wordt gespeeld met een totaal van 4 of 16 credits. Wanneer je 4 credits gaat spelen zal je kris kras kunnen winnen op 3 rollen en bij het spelen van 16 credits kun je kris kras prijzen winnen op alle 4 de rollen van het vervolgspel. Ook tijdens het draaien van het vervolgspel zal je weer random prijzen kunnen winnen, alleen zijn deze anders ingericht. Worden er geheel willekeurig 3 jokers op de rollen van de slotmachine gedraaid bij het spelen van 4 credits? Dan krijg je minimaal 8 en maximaal 200 credits. Deze zelfde prijs geldt bij de hogere inzet van 16 credits, maar dan kun je deze prijs winnen voor slechts 1 joker op de rollen.