Online gokkasten
Speel voor echt geld

Twin Player

Als je online gaat gokken word je vandaag de dag verrast door heel wat verschillende soorten gokkasten. Op iedere online gokkasten site is tegenwoordig bovendien ook wel een Multi Player gokkast als de Twin Player te vinden. Deze specifieke slotmachines zijn ingericht met een dubbel spel dat geheel identiek is aan beiden zijdes. Als je op deze online slot in wilt gaan zetten moet je weten dat daar voldoende mogelijkheden voor zijn. Op onze pagina kun je bijvoorbeeld direct gratis Twin Player spelen door gebruik te maken van het virtuele tegoed dat geboden wordt. Hiervoor hoef je niet geregistreerd te zijn, wat dus betekend dat je direct van start zal kunnen. Mocht je echter wel voor geld willen spelen? Dan dien je in te loggen en gebruik te maken van een eigen saldo, wat onder andere kan door te storten voor deze gokkast met iDeal.

Speluitvoering Twin Player gokkast

Zodra je van start gaat op de Twin Player gokkast van Fruits 4 Real zal je zien dat er voldoende mogelijkheden zijn als het aankomt op het winnen van geld. Voordat je gaat spelen zal je eerst moeten bepalen welk bedrag je op de 4 rollen van deze slot wilt spelen. Je kunt namelijk ervoor kiezen om de 10 winlijnen te gaan spelen met 4, 10, 20, 40 of 80 credits. Zodra je dit bepaald hebt kunnen de rollen gaan draaien en kun je vol voor de prijzen gaan. Hoe je een prijs kunt winnen? Zeer eenvoudig! Vul minimaal één winlijn met een combinatie van 3 gelijke symbolen en je balans qua credits zal direct verhoogd worden.

Prijzentabel legt uit

De prijzentabel die aan de onderzijde van de Twin Player gokkast gevonden kan worden laat duidelijk zien welke prijzen er allemaal behaald kunnen worden per symboolcombinatie. De betreffende kolom van het aantal credits dat je speelt zal verlicht zijn, waardoor je eenvoudig de minimale en maximale prijs te zien zal krijgen. Als je gaat spelen met het laagste aantal van 4 credits zal je minimaal een prijs van 14 credits op een winlijn draaien. Ga je met meer credits spelen? Door te spelen met 80 munten zal een winlijn tot maximaal 2000 credits als prijs uit kunnen keren!