Online gokkasten
Speel voor echt geld

Arabian Nights

De Arabian Nights gokkast met tien winlijnen, een jackpot en andere bonusfuncties is populair bij Klaver Casino. Wil je zelf deze online gokkast eens spelen dan kan je dit met gratis spins gaan doen. Registreer hierboven voor een gratis speelaccount en waag een gokje. Het betreft een progressieve jackpot die verbonden is aan andere slotmachines. Je kan hierom kans maken op een jackpot dat nog sneller omhoog klimt! Pak vandaag nog 150 euro stortingsbonus of eerst de vijfentwintig spins.

Scattersymbolen

De magische lamp is een scatter symbool. Het lijkt nogal veel op het sprookje Aladdin. Als er drie scatters verschijnen worden er vijftien gratis spins toegekend. De winsten hiervan zullen worden vermenigvuldigd met de totale inzet op dat moment.

Wild

De arabier zelf is een wild symbool. Dit betekend dat als er een wild in beeld komt het als een joker zal dienen. Dit is een symbool die op velen gokkasten erg geliefd is. Spelers kunnen sneller combo's maken per beurt doordat anderen worden vervangen. Deze geldt ook direct als symbool waarmee je kans maakt op de hoge jackpot. De Arabian Nights jackpot is of 10.000 credits of de jackpot zelf. Wanneer je vijf opeenvolgende arabieren op de rollen krijgt op een actieve winlijn zal het één van deze bovenstaande prijzen worden.