Online gokkasten
Speel voor echt geld

Egyptian Heroes

De Egyptian heroes gokkast van Klaver Casino online heeft gratis spins een golden bet line en uitklappende wild symbolen. Je speelt met 20 winlijnen welke instelbaar zijn, ook het inzetniveau kan je zelf wijzigen per beurt. De muntwaarden worden weergegeven als coin value. Speel hem vandaag nog en ontvang honderdvijftig euro plus vijfentwintig spins.

Golden bet line

Wanneer je de rollen laat draaien doet deze zijn werk automatisch. Er zal bovenaan de gokkast zelf een vermenigvuldiger zijn die willekeurig veranderd. Deze kan prijzen geven van x2, x3, x4 of x5. Ook betaald hij prijzen uit keer de totale inzet op dat moment.

Scattersymbool

De farao is een scatter symbool. Bij drie of meer kan je gratis spins winnen. Ook is het mooie ervan dat als er gratis spins worden geactiveerd er een uitklappende wild symbool op de rollen kan verschijnen, de kans op winst is nu nog groter. Je kan 10, 15 of 20 free spins verdienen.

Wild symbool

Het wild symbool heeft twee waarden. Bij het reguliere spel komt hij voor op de rollen 2, 3 en 4, maar bij de gratis spins bonus rondes zal hij op de tweede en vierde rol verschijnen. Bij free spins zal hij uitklapbaar zijn terwijl hij op het basisspel alleen geldt als één wild.