Online gokkasten
Speel voor echt geld

Jack Hammer 2

De Jack Hammer is een bekende gokkast van het online casino. Hier wordt een stripverhaal verteld door middel van symbolen op de gokkast zelf. Free spins, sticky wins zijn de belangrijkste onderdelen van dit gokspel. Vijfentwintig winlijnen wachten op jou. De niveaus kunnen tot 10 ingesteld worden en de muntwaarde tot één euro. Speel hem vandaag en profiteer meteen van 25 spins gratis of de 150 euro stortingsbonus.

Sticky Win

Een sticky win is als de symbolen blijven hangen bij een behaalde winst en andere symbolen door blijven rollen. Iedere keer als je weer een prijs pakt kan je kans maken op een verhoogde winst met nog meer symbolen. Ook gratis spins kunnen hiermee behaald worden, tot drie keer, hij zal blijven draaien zonder dat je hoeft te betalen.

Wild symbool

Het wild symbool is als explosie weergegeven welke andere symbolen zal vervangen. Maak hier volledig gebruik van door alle winlijnen actief in te stellen. Op reguliere gokkasten zal dit een joker heten, welke iedereen wel zal kennen.

Freespins

De freespins win je met het kanon. Je kan veel spins pakken, ook dit is een sticky freespin symbool. Je kan er namelijk maar liefst 15 maximaal op de rollen terecht krijgen. Je kan 10, 25, 20, 25 of 30 free spins winnen. Dit is afhankelijk van het aantal kanonnen dat verschijnen op de Jack Hammer videoslot.