Online gokkasten
Speel voor echt geld

Bulls eye

Pak niet je pijlen, maar je goede zin! Op de Bulls Eye gokkast kun je met een compleet Darts thema namelijk heel wat verschillende prijzen binnen gaan halen. Als je op deze slot met een inzet van start wenst te gaan kan dit uiteraard altijd voor geld. Wat je dan wel zal moeten doen is inloggen met een eigen account natuurlijk en zorgen dat je over een saldo beschikt. Wil je liever gratis Bulls Eye spelen? Ook dan ben je bij de online gokkasten site van Nedbet natuurlijk van harte welkom. In dat geval kun je namelijk altijd gebruik maken van 20 euro virtueel tegoed en de regels dus vooraf eens goed leren kennen.

Basisspel Bulls Eye gokkast

Het spelen van de Bulls Eye gokkast begint met een basisspel op 3 rollen. Dit betekend dat je zal moeten spelen met 1 credit endat prijzen op de eerste 3 rollen gewonnen kunnen worden op 1 winlijn. Om te kunnen winnen zal je meerdere symbolen van eenzelfde soort van links naar rechts moeten zien te draaien. Bovendien kun je als er credits gewonnen worden ook gebruik maken van een kop of munt gokspel en zo je prijzen tot maximaal 200 credits verhogen. Weet je tijdens het spelen van het basisspel minimaal 1 dartbord op de winlijn te draaien? Dan mag je op het dartbord gaan spelen voor de prijzen. Een lichtje gaat knipperen over de verschillende vakken en jij kunt deze laten stoppen door op de start knop te drukken. De maximale prijs win je met de Bulls Eye en is een totaal van 60 credits waard.

Vervolgspel Bulls Eye

Wanneer je voldoende credit hebt verzameld kun je bij Bulls Eye ook met 5 of 10 credits gaan spelen voor prijzen. In dit geval kun je kriskras winnen en zullen de bedragen dus ook nog eens hoger op kunnen lopen. Als je met 5 credits gaat spelen doe je dit op 3 rollen en wanneer je start met het spelen van 20 credits zal hier ook de vierde rol aan toe worden gevoegd. Welke prijzen je wint kun je op de schrijfborden naast het dartbord terugvinden. Links vind je de tabel voor het spelen van 5 credits en rechts worden prijzen uitgelegd die je kunt winnen met 20 credits. Mystery prijzen zijn er bij deze slot ook. Draai je 3 dartborden of slechts 1 dartbord bij de hoogste inzet? Een variabele prijs van minimaal 8 en maximaal 200 credits zal dan naar de winbank uit worden gekeerd.