Online gokkasten
Speel voor echt geld

Classic 8

De naam die de Classic 8 gokkast van Nedbet gekregen heeft is zeer eenvoudig te verklaren. Als je op deze klassieke gokkast gaat spelen kun je namelijk per draai maximaal gebruik gaan maken van 8 rollen om op te winnen. Om het klassieke thema door te voeren zijn er jokers afgebeeld op de achtergrond en kun je rekenen op een uitstraling waarmee je jezelf in een echte speelhal waant. Wil je de Classic 8 gokkast online gratis spelen of voor geld? Ontdek het spel zelf hier in bovenstaand scherm en bepaal zelf welke inzetten je eventueel wenst te gaan plaatsen.

Basisspel Classic 8 gokkast

Het basisspel dat gespeeld wordt op de Classic 8 gokkast bestaat uit 3 rollen en kan teruggevonden worden aan de onderzijde. Spelen doe je hier met 1 credit om winsten te kunnen gaan vormen op 1 winlijn op het midden. Om een prijs te kunnen winnen zal je alle symbolen uit de prijzentabel rechts van de rollen met elkaar moeten zien te combineren. Zo zal je zien dat er zelfs voor 1 kers al een uitbetaling behaald kan worden en dat sommige symbolen ook met een BAR symbool gecombineerd mogen worden. Nog een extra die winst op kan leveren is het mystery spel. Draai je willekeurig over de rollen verdeeld 3x het 8 symbool? Dan zal je minimaal 20 en maximaal 200 credits als prijs uitgekeerd krijgen.

Ga voor hoge winsten in het vervolgspel

Aan de bovenzijde van de Classic 8 gokmachine kun je als speler met het aantal credits dat je speelt zelf bepalen hoeveel rollen er actief zijn. Minimaal speel je op 3 rollen met 10 credits en maximaal speel je op 8 rollen met 60 credits. Dat prijzen hoger op kunnen lopen zal je bij deze gokkast al direct terugzien in de prijzentabel boven de rollen. Daarnaast is het ook zo dat iedere rol in het vervolgspel beschikt over 4 symbolen en je zo dus nog meer kansen krijgt om meerdere winlijnen tegelijkertijd te completeren! De jokers en 8 symbolen kunnen in het vervolgspel ook een random prijs opleveren. Dit zal minimaal 20 credits zijn en kan maximaal oplopen tot 200 credits.