Online gokkasten
Speel voor echt geld

Dicebuster

Dat de DiceBuster gokkast die van Nedbet online kunt spelen alles te maken heeft met dobbelstenen zal je niet alleen af kunnen leiden aan de naam, maar ook aan het uiterlijk van deze gokkast. Om te kunnen winnen op de DiceBuster gokkast zijn er namelijk verschillende dobbelstenen als symbolen toegevoegd en beschikken deze bovendien ook over de nodige extra functies. Wil je weten hoe je de DiceBuster gokkast online kunt gaan spelen? Hieronder vind je de uitleg die je nodig hebt om van start te kunnen gaan.

Spelregels DiceBuster basisspel

Zodra je met 1 credit op de rollen van DiceBuster gaat spelen zal je het basisspel gaan spelen. Daar vind je 3 rollen om te winnen met symbolen en zijn er 3 rollen die dobbelstenen kunnen weergegeven. Als je op de rollen met symbolen je prijzen wilt pakken zal je minimaal 1 kers moeten draaien en win je de hogere prijzen natuurlijk door minimaal 3 soortgelijke symbolen te draaien. De dobbelstenen die je draait worden links in het spel bij elkaar opgeteld en kunnen in een zestal uiteindelijk een mystery prijs uitkeren. Als je tijdens het basisspel gewonnen hebt kun je bovendien ook nog eens een kop of munt spel spelen om je prijzen te verhogen en kun je random prijzen winnen van 10 tot 200 credits met de DiceBuster logo’s als symbolen.

Vervolgspel met maar liefst 10 rollen

Als je genoeg credits hebt verzameld op de winbank zal je bij DiceBuster de mogelijkheid krijgen om het vervolgspel te gaan spelen. Dit doe je op minimaal 3 en maximaal 10 rollen, waarbij het aantal credits dat je speelt bepaald hoeveel rollen er actief zijn. Een groot voordeel van het vervolgspel is dat iedere rol over 4 symbolen beschikt en daardoor de prijzen die gewonnen kunnen worden nog hoger op zullen lopen. Spelen doe je in het vervolgspel met minimaal 10 credits en met maximaal 45 credits per draai. Hoeveel je qua uitbetalingen voor een combinatie kunt winnen staat boven de rollen van het vervolgspel bij DiceBuster weergegeven.