Online gokkasten
Speel voor echt geld

Double sixteen

De Double Sixteen gokkast die je dankzij Nedbet op onze online gokkasten site kunt vinden heeft zijn naam te danken aan het maximum van 16 winlijnen dat in het vervolgspel geactiveerd kan worden. Waarom het spelen op deze gokkast aan te raden is? Het spel is uitgevoerd in een hoge kwaliteit qua grafische elementen en zal ook als het gaat om geluidseffecten zeker niet tekort schieten. Bovendien kun je altijd 24/7 voor geld spelen en is het via onze website ook mogelijk om direct gratis Double Sixteen te gaan spelen mocht je eerst eens willen oefenen!

Start met spelen op 3 rollen

Veel gokkasten die online gespeeld kunnen worden start je met 1 credit op 3 rollen. Ook voor Double Sixteen is dit het geval, waarbij de prijzen kunnen worden gewonnen op 1 winlijn in het midden. Als je een prijs binnen wilt halen bij deze gokkast doe je dit door combinaties te vormen van symbolen. Welke combinaties exact een prijs uit kunnen keren vind je in de prijzentabel die er naast wordt weergegeven. Bovendien zal je daar ook zien dat je de mogelijkheid hebt om buiten om de winlijn prijzen te ontvangen. Draai je willekeurig een drietal met Nedbet symbolen, dan zal je namelijk meteen 20 credits als prijs aan je saldo toegekend krijgen.

Vervolgspel met 16 winlijnen

Als je vanaf de winbank met je credits het Double Sixteen vervolgspel wilt gaan spelen zal je hiervoor altijd minimaal 4 credits moeten spelen. Als er gespeeld wordt met 4 credits kun je winnen op 3 rollen en 4 winlijnen. Speel je met 8 credits? Dan zijn dit 8 winlijnen en bij het spelen van 16 credits kun je op 4 rollen winnen met alle 16 winlijnen die geactiveerd kunnen worden. In het vervolgspel worden prijzen alleen gewonnen door combinaties te vormen van minimaal 3 soortgelijke symbolen. De minimale prijs die een winlijn uit kan keren is 40 credits en maximaal kunnen er 200 credits voor een combinatie behaald worden.