Online gokkasten
Speel voor echt geld

Goldengate

Online gokkast Golden Gate heeft thematisch gezien alles te maken met een stalen hangbrug constructie en is natuurlijk zo ingericht dat prijzen gewonnen kunnen worden met verschillende rollen. Grafisch gezien kunnen we Nedbet complementeren over het uiterlijk, want alles is namelijk geheel van een goede kwaliteit uitgevoerd. Ook als het gaat om geluiden zal je bovendien het gevoel hebben of je aan een echte gokkast bent gaan staan, wat de spelbeleving op deze speelautomaat zeker ten goede zal komen. Gratis spelen op de Golden Gate gokkast? Dat kan in het speelscherm hierboven!

3 rollen in het basisspel

Golden Gate kent net als de meeste gokkasten een basisspel dat je nodig hebt om je winmeter zover mogelijk mee te vullen. Als je het basisspel gaat spelen doe je dit met slechts 1 credit en kunnen prijzen gewonnen worden voor combinaties van symbolen op het midden van de onderste 3 rollen. Welke prijzen dit zijn zie je in de prijzentabel. Zo zal je al snel zien dat je kunt winnen met minimaal 2 fruitsymbolen en dat ook combinatie met 3 soortgelijke symbolen een uitbetaling zullen genereren.

Win op 4 rollen in het vervolgspel

Hoe je het ook went of keert, de prijzen die je op Golden Gate kunt winnen zullen hoger zijn als je het vervolgspel van deze gokkast weet te bereiken. Daar kun je spelen op maximaal 4 rollen, maar zal het aantal rollen dat actief is gebaseerd worden op het aantal credits dat je speelt. Speel je met 4 credits dan zal je 3 rollen mogen gebruiken om kris kras je prijzen te winnen en als je met 16 credits gaat spelen doe je dit voor kris kras prijzen op alle 4 de rollen van deze slot. In het bovenspel kun je ook nog rekenen op een mystery prijs dankzij de joker symbolen. Hoeveel deze uit kunnen keren? Wat dacht je van een minimale prijs van 8 credits en een maximale uitkering van 200 credits!