Online gokkasten
Speel voor echt geld

Goldlines

Op zoek naar het grote goud? Op internet kun je dit zeker vinden als je kiest voor één van de Netbet gokkasten die gespeeld kunnen worden. Eén van de gokkasten die volgens ons zeker de moeite waard zal zijn is de Gold Lines gokkast. Hierop kun je namelijk zowel een basisspel en vervolgspel vinden in een klassieke uitstraling. Met andere worden is Gold Lines een slot die je ook fysiek in het café, casino of speelhal zou kunnen vinden om op te gokken! Een voordeel van online spelen is natuurlijk dat je ook gratis kunt spelen en dat is precies dan ook de mogelijkheid die wij je op deze pagina bieden.

Beginnen met spelen

Zoals bij vele gokkasten het geval is kent ook Gold Lines een basisspel waar je zal moeten beginnen om je winmeters met credits te kunnen vullen. In het basisspel zal je met 1 credit moeten spelen op 3 rollen en kun je prijzen winnen op 1 winlijn van links naar rechts. Winnen kan al vanaf 1 kers, maar ook 2 kersen of 2 symbolen gecombineerd met een bar symbool kunnen prijzen uitkeren. Daarnaast kun je in het basisspel je prijzen ook winnen zonder daarvoor de winlijn te moeten gebruiken. Hiervoor zal je willekeurig 3 sterren als symbolen moeten zien te draaien. Lukt je dit? Dan krijg je een vast aantal van 20 credits aan de winmeter toegevoegd.

4 symbolen per rol!

Het vervolgspel dat op de Gold Lines gokkast gespeeld kan worden is uiteraard het meest interessant. Niet alleen kun je hier winnen op maximaal 16 winlijnen, maar ook wordt er gebruik gemaakt van maar liefst 4 symbolen per rol! Dankzij de meerdere symbolen is de kans om meerdere winlijnen tegelijkertijd te vullen groter. Je kunt tijdens een draai in het vervolgspel dus niet 1 prijs winnen, maar ook meerdere prijzen tegelijkertijd opstrijken. Winsten kunnen in het vervolgspel alleen behaald worden met combinaties van 3 symbolen en kunnen per combinatie maximaal 200 credits uitkeren!