Online gokkasten
Speel voor echt geld

Icecold

Qua uitstraling is de Icecold gokkast niet zo heel warm, maar als je ziet welke prijzen er gewonnen kunnen worden zal de hitte toch snel toenemen. Een winterthema zorgt er bij Icecold voor dat je qua uitvoering weer een unieke gokkast kunt spelen en dus flinke prijzen zal kunnen winnen. Uiteraard is het hierbij mogelijk om direct voor geld van start te gaan, maar dit hoeft niet. Wil je namelijk gratis Icecold spelen met virtuele credits, dan kan dat door bovenin het scherm op deze pagina met een virtueel tegoed van 10 euro te gaan spelen. Ken je het spel inmiddels dan kan je later dus altijd nog besluiten om voor de winst te gaan met eigen geld.

Basisspel Icecold gokkast

Net als bij alle andere online gokkasten is het ook bij Icecold de bedoeling dat je begint met spelen in een basisspel. Daar aangekomen kun je met een inzet van 1 credits winst proberen te maken op 1 winlijn in het midden. Welke prijzen er met deze ene credit allemaal gewonnen kunnen worden zal je terugvinden aan de bovenzijde van deze gokkast. Al snel zal je zien dat je in dit geval altijd minimaal 2 fruitsymbolen van een soort dient te draaien en dat je de hoogste prijzen kunt winnen als er 3 soortgelijke symbolen op de rollen van Icecold komen te staan.

Vervolgspel kent meer prijzen

Logischerwijs kun je bij Icecold niet alleen prijzen winnen in een basisspel, maar kan er ook een vervolgspel gespeeld worden. Als je van start gaat in het vervolgspel kun je kris kras winnen op 3 rollen door 5 credits te spelen en kunnen prijzen kris kras gewonnen worden over 4 rollen als je met 20 credits gaat draaien. Tijdens het spelen van het vervolgspel kun je vermenigvuldigers winnen en het bonus rad gaan spelen. Daarnaast kunnen random prijzen gewonnen worden met de sneeuwvlokken, die minimaal 8 en maximaal 200 credits uit kunnen keren aan je tegoed.