Online gokkasten
Speel voor echt geld

Money Honey

Hoewel beren normaal niet met geld omgaan is dit wel het geval als je de Money Honey gokkast van Nedbet online gaat spelen. Tijdens het spelen op deze gokkast draait alles namelijk om het thema beren en zijn de honingpotten gebruikt om een gokspel mee te spelen. Net als vele anderen is ook de Money Honey gokkast opgedeeld in een basisspel en een vervolgspel, waardoor prijzen zeer hoog op kunnen lopen. Wil je weten hoe Money Honey gespeeld moet worden? We leggen het je hieronder direct uit!

Basisspel Money Honey gokkast

Als je op de Money Honey gokkast van Nedbet online gaat gokken is jouw doel allereerst om de Money Meter zover mogelijk te vullen. Spelen doe je daarvoor met 1 credit en op de middelste winlijn van de 3 rollen die in het spel aanwezig zijn. Zoals gezegd is er een gokspel aanwezig en kun je na het winnen van een X aantal credits dit aantal dus altijd proberen te verhogen. Daarnaast kun je als speler ook random je prijzen proberen te winnen, waarvoor er minimaal 2 sterren willekeurig op de rollen moeten verschijnen. De random prijs zal bij het draaien minimaal 4 credits zijn en kan oplopen tot een mystery prijs van 200 credits.

Gebruik 5 winlijnen in het vervolgspel

Heb je voldoende credits op de Money Meter verzameld dan kun je met 5, 10 of 20 credits gaan spelen in het vervolgspel van de Money Honey gokkast. Spelen doe je op dezelfde 3 rollen, maar dan wel met 5 winlijnen actief. Als je wilt weten welke prijzen de combinaties uitkeren in het vervolgspel zal je een kijkje kunnen nemen aan de linker kant bovenin deze gokkast. Rechtsboven vind je de extra functies die je kunt genieten als je met een hoger aantal credits op Money Honey gaat spelen. De beer zal bijvoorbeeld Wild zijn en andere symbolen kunnen vervangen en mystery prijzen van 10 tot 200 credits kunnen ook eenvoudiger gewonnen worden!