Online gokkasten
Speel voor echt geld

Golden Oldie

De naam Golden Oldie, ofwel Gouwe Ouwe, doet je natuurlijk direct denken aan een café gokkast of één die in de speelhallen in Nederland te spelen is. Zodra je de Golden Oldie gokkast opent zal je denken dat je hier te maken hebt met een spel dat in tweeën verdeeld is. Deels is dit waar, maar voor het andere deel geldt dat ook alle rollen tegelijkertijd gebruikt kunnen gaan worden. Als je wilt weten hoe je prijzen kunt winnen op Golden Oldie is het verstandig om hier op deze pagina direct gratis te gaan oefenen. Wil je voor geld spelen ook dan zijn er natuurlijk mogelijkheden, maar zorg er dan wel voor dat je weet hoe de hieronder vermelde spelregels toegepast moeten worden.

Spelregels Golden Oldie gokkast

Zoals gezegd kun je niet op een verantwoorde manier voor geld gaan gokken als je niet weet welke spelregels de Golden Oldie gokkast kent. Als je gaat spelen zal je namelijk geen basisspel hebben met 1 credit, maar speel je direct met 5 credits voor de nodige prijzen. Het aantal credits dat je speelt zal dan ook bepalen welk aantal rollen er actief is en hoe je de winsten binnen kunt gaan halen.

Aantal credits en winlijnen

Als je gaat spelen met 5 credits zal je in totaal 5 winlijnen kunnen gebruiken en zijn prijzen te winnen op de eerste 3 rollen aan de onderzijde. Kies je ervoor om met 10 credits te gaan spelen? Dan kun je winnen op alle 4 de onderste rollen en zullen er 10 winlijnen actief zijn. Zodra je nog meer credits gaat spelen zullen ook de bovenste 3 rollen meegenomen worden. Een inzet van 15 credits zorgt er in dit geval dan ook voor dat er gewonnen kan worden op 15 winlijnen. De maximaal mogelijke inzet is 20 credits en je raadt het al. Als je met deze inzet gaat spelen zullen alle rollen actief zijn en kunnen prijzen gewonnen worden op maar liefst 20 winlijnen. Meerdere winlijnen kunnen een juiste combinatie laten zien, waardoor prijzen ook bij elkaar opgeteld kunnen worden. De maximale prijs die voor één winlijn uitgekeerd kan worden komt uit op 200 credits per keer.