Online gokkasten
Speel voor echt geld

Multitimer Jackpot

Eén van de Powerjackpot gokkasten die je ook zomaar in het café zou kunnen zien staan is de Multitimer Jackpot gokkast. Wat betreft de uitvoering heeft deze gokkast al het klassieke dat nodig is om prijzen te kunnen winnen. Bovendien kan je deze slot uitstekend vergelijken met de Double Sixteen, omdat hier ook tot maximaal 16 winlijnen gebruikt kunnen gaan worden om prijzen te winnen. Als je voor een winst wilt gaat spelen kun je eenvoudig inloggen en van je eigen saldo gebruik gaan maken. Anderzijds kun je op deze pagina van onze website ook direct gebruik maken van een gratis tegoed om te oefenen of om voor je plezier te spelen.

Spelen op een 3 rollen basis

Om uiteindelijk het bovenspel van Multitimer Jackpot te kunnen bedwingen zal je allereerst moeten beginnen in de basis. Dit betekend dat een inzet van 1 credit vereist zal zijn op de onderste 3 rollen van deze slot. Om hierop te kunnen winnen zal je combinaties moeten vormen van gelijke symbolen en deze moeten laten verschijnen op het midden van de rollen. Dankzij de aanwezigheid van verschillende fruitsymbolen kun je dan ook op meerdere manieren een prijs bereiken. Je kunt winnen met losse fruitsymbolen, maar ook door deze eventueel te combineren met een BAR symbool. Ook prijzen zonder de winlijn te gebruiken zijn bij Multitimer Jackpot te winnen. Je krijgt namelijk direct 20 credits uitgekeerd als je 3 sterren op willekeurige posities binnen het basisspel laat verschijnen!

Bovenspel met 16 symbolen

Als je het bovenspel van Multitimer Jackpot gaat spelen zal je zien dat er maximaal gebruik kan worden gemaakt van 4 rollen. Erg gunstig is bovendien ook dat er per rol 4 symbolen gebruikt worden en je daardoor prijzen nog eenvoudiger in de wacht zal kunnen slepen. Als je gaat spelen met 4 credits kunnen prijzen op de eerste 3 rollen gewonnen worden met 4 winlijnen. Speel je met 8 credits dan win je op de eerste rollen met 8 lijnen en bij 16 credits kun je op alle 4 de rollen winnen door gebruik te maken van 16 winlijnen. Welke prijzen je kunt behalen vind je netjes terug in de prijzentabel die rechts naast rol 4 van het bovenspel is opgesteld.