Online gokkasten
Speel voor echt geld

Oldtimer

Hoewel de Oldtimer gokkast van Powerjackpot er echt uitziet als een oude speelautomaat is deze toch zeker niet de minste om eens te gaan spelen. Tijdens onze eigen test hebben wij bovendien zelf ook veel plezier beleefd aan het inzetten en zijn we er zelfs met een winst vandoor gegaan. Als je nog niet bekend bent met deze Oldtimer snappen we natuurlijk dat je wellicht eerst gratis zou willen kunnen oefenen. Dit kan direct in bovenstaand scherm, waarbij je gebruik zal kunnen maken van een virtueel saldo á € 20 euro. Wil je wel voor geld gaan spelen op deze Powerjackpot gokkast? Ook dan ben je op onze online gokkasten site natuurlijk van harte welkom, want ook inloggen is vanaf hier een fluitje van een cent.

Spelregels Oldtimer gokkast

Om prijzen te kunnen winnen op de Oldtimer gokkast zal je natuurlijk altijd op de hoogte moeten zijn van de spelregels die gehanteerd worden. Spelen doe je om te beginnen altijd op de onderste 3 rollen. Daar speel je met 1 credit en kunnen prijzen worden gewonnen op de middelste posities. Om te kunnen winnen zal je de combinaties moeten zien te vormen die rechts langs de rollen in een tabel weer worden gegeven. Daar zie je bovendien ook de sterren als symbolen staan, die wel buitenom de winlijn een uitbetaling kunnen doen. Je wint namelijk 20 credits als er willekeurig over de rollen verdeeld 3 sterren worden gedraaid bij deze gokkast.

Bovenspel met 5 winlijnen

Het spelen van Oldtimer blijft simpel, maar wordt toch uitgebreider gemaakt dankzij de aanwezigheid van het bovenspel. Daar kun je met een totaal van 5 credits namelijk prijzen gaan winnen door te spelen op 3 rollen met 5 winlijnen. Om in het bovenspel van deze gokkast online je prijzen te kunnen winnen zal je combinaties moeten zien te vormen van 3 soortgelijke symbolen. Gunstig daarbij is dat meerdere winlijnen tegelijkertijd gevuld mogen worden en dus ook op hetzelfde moment prijzen bij elkaar opgesteld uit zullen mogen keren. Hoeveel je maximaal per lijn kunt winnen is vastgezet op 200 credits en is mogelijk dankzij de jackpot symbolen van Oldtimer.