Online gokkasten
Speel voor echt geld

Starburst

Ben je al bekend met online gokken, dan weet je wellicht al wel dat er een Starburst videoslot online gespeeld kan worden. Wist je echter ook dat er een Starburst gokkast beschikbaar is om het nodige vertier online op te kunnen beleven? Als je een kijkje neemt in het assortiment Powerjackpot gokkasten zal je hierboven te spelen spel direct kunnen vinden. Een ware topper, wat vooral komt door het grote aantal winlijnen dat je in het vervolgspel van deze gokkast aan zal treffen. Als je de Starburst gokkast online gaat spelen kun je natuurlijk tal van prijzen winnen. Oefenen kan hierboven met een virtueel saldo van 20 euro en als je voor geld wilt spelen kun je vanaf hier bovendien ook zeer eenvoudig in gaan loggen.

Basisspel met extra sterren

Het basisspel wordt in principe gespeeld op 3 rollen als het gaat om het rechtstreeks winnen van prijzen. Je kunt winnen door verschillende symbolen in een combinatie te draaien van links naar rechts. Leuk om te vermelden is dat prijzen niet alleen met een drietal van soortgelijke symbolen behaald kunnen worden, maar dat het ook een optie is om 2 fruitsymbolen te draaien in combinatie met een BAR symbool. Een andere leuke extra in het basisspel wordt gevormd door 3 tussenliggende smalle rollen. Weet je een complete rij met sterren hierdoor te vullen? Dan krijg je een Mystery prijs uitgekeerd. Lukt het je om een prijs te winnen tijdens het basisspel van Starburst, dan krijg je bovendien ook de mogelijkheid om deze door middel van een kop of munt spel te verhogen tot maximaal 200 credits.

Speel 45 credits op 10 rollen

Zoals gezegd in de intro is het vervolgspel dat bij Starburst gespeeld kan worden het meest interessant. Hier kun je namelijk door het maximum van 45 credits te spelen prijzen gaan winnen op een totaal van 10 rollen. Nog een voordeel is dat iedere rol 4 symbolen heeft in plaats van 3, waardoor je theoretisch gezien nog betere kansen hebt om prijzen uit te kunnen laten keren. In het bovenspel is natuurlijk ook een extra te vinden als het gaat om het maken van winst. De Starburst logo symbolen kunnen namelijk willekeurig een prijs uitkeren. Hiermee ontvang je minimaal 10 en maximaal 200 credits!