Online gokkasten

Super Stake

Super Stake

Online spelen op een gokkast als Super Stake is zeer interessant als het aankomt op de prijzen die gewonnen kunnen worden. Bovenin op deze gokkast zie je bovendien direct een Linked Jackpot meter, wat wil zeggen dat er ook een jackpotbedrag gewonnen kan worden. Hoeveel geld dit is zal per spelsessie wellicht verschillend zijn, maar prijzen van tienduizenden euro’s als Linked Jackpot zijn bij Powerjackpot, en dus ook bij Super Stake, zeker niet gek! Ben je nog niet bekend met deze slot, dan raden we je aan om op deze pagina direct gratis Super Stake te gaan spelen met het virtuele tegoed dat je krijgt. Bovendien kun je onderstaand ook direct de spelregels terugvinden en weet je dus ook qua inzetten en uitbetalingen direct waar je aan toe zal zijn.

Speel een 3 rollen basisspel

Heel veel online gokkasten sites die verschillende automaten aanbieden kennen slots met een basisspel van 3 rollen. Ook voor Super Stake geldt dat je in de basis met 1 credit op 3 rollen zal moeten spelen en dat prijzen alleen gewonnen kunnen worden op de middelste posities door een combinatie van symbolen te vormen. Winnen kan bij Super Stake al met 1 kers op de eerste rol, maar ook combinaties van 2 en 3 soortgelijke symbolen leveren een prijs op. Daarnaast kun je ook de Super Stake symbolen nog gebruiken om te winnen, die als enige niet op de winlijn zullen moeten komen te staan. Bij 2 of 3 van deze symbolen willekeurig op de rollen zal je minimaal 2 en maximaal 200 credits als prijs toegekend krijgen, wat geheel random zal gebeuren.

Kris kras winnen op 4 rollen

Tijdens het spelen van Super Stake kunnen prijzen niet alleen gewonnen worden in een patroon, maar zal je ook kunnen winnen door gebruik te maken van een vervolgspel met winmanieren. In het vervolgspel kun je namelijk prijzen binnenhalen door simpelweg 3 soortgelijke symbolen te draaien op de rollen. Speel je met 4 credits, dan kan dit alleen op de eerste rollen en bij een inzet van 8 credits komt ook rol 4 erbij. Speel je met 16 credits? Ook dan kunnen prijzen op 4 rollen gewonnen worden in het vervolgspel. Bovendien kun je hierdoor geheel kris kras je winsten bij Super Stake innen, omdat je de combinaties niet verplicht meer op aaneengesloten rollen zal moeten draaien.