Online gokkasten
Speel voor echt geld

Toptimer

Gekeken naar de TopTimer gokkast van Powerjackpot zien we dat deze onderdeel is van meer gokkasten uit de Timer serie. Als je op de TopTimer gokkast gaat spelen begint alles met een basisspel voor de standaard prijzen en kun je winsten hoger op zien lopen als je het vervolgspel weet te behalen. Bovendien kun je een Linked Jackpot toegekend krijgen die willekeurig wordt toegekend aan een spelsessie en zo wel tienduizenden euro’s aan extra prijzengeld op kan leveren. Gratis spelen of voor geld? Kijk naar het speelscherm hierboven en maak direct een keuze voor wat betreft de manier hoe je van start wenst te gaan.

Basisspel TopTimer gokkast

In het basisspel van de TopTimer gokkast speel je op 3 rollen om met 1 credit te kunnen gaan winnen op 1 winlijn. Als je een prijs wilt kunnen behalen zal je als speler de combinaties moeten zien te vormen zoal deze naast de rollen worden weergegeven. Prijzen winnen kan niet alleen met combinaties van 3 symbolen, maar ook met 2 symbolen. Weet je bovendien het BAR symbool toe te voegen aan een combinatie van 2 gelijkwaardige fruit symbolen? Ook dan zal een X aantal credits tot uitbetaling komen. De sterren die gedraaid kunnen worden in het basisspel van TopTimer zijn de enige die niet gebonden zijn aan de winlijn. Een prijs van 20 credits wordt namelijk gewonnen als je 3 sterren op iedere willekeurige positie van dit spel hebt laten verschijnen!

Speel voor meer prijzen op het vervolgspel

Het vervolgspel van TopTimer is net als de andere Timer gokkasten uitgerust met 3 rollen en 5 winlijnen. Je kunt in het vervolgspel winnen met 5 credits of met 20 credits. In principe is er weinig verschil, want in allebei de gevallen moet je 3 soortgelijke fruitsymbolen draaien om een prijs te kunnen winnen. Het spelen van 20 credits is daarmee alleen interessant als je de jackpot symbolen weet te draaien. Voor ieder jackpotsymbool dat je draait zal je namelijk een random prijs krijgen bij TopTimer. Dit betekend een minimale prijs van 10 en een maximale prijs van 200 credits per jackpot symbool dat jij als speler in het vervolgspel weet te draaien!