Online gokkasten
Speel voor echt geld

Turboplay Jackpot

Online spelen op een gokkast met jackpot is natuurlijk uiterst spannend. Gekeken naar de Turboplay Jackpot die in het assortiment van Powerjackpot terug te vinden is kunnen we met zekerheid zeggen dat ook de reguliere prijzen zeker hoog op kunnen lopen. Als je op deze speelautomaat gaat spelen zal je namelijk zien dat er meerdere opties zijn om combinaties te vormen in zowel een basis- als vervolgspel. Tijdens onze test hebben wij gemerkt dat Turboplay Jackpot grafisch en geluidstechnisch goed uitgevoerd is en het je aan spanning zeker niet zal gaan ontbreken. Bovenstaand kun je via onze online gokkasten site bovendien direct gratis spelen door gebruik te maken van € 20 euro aan virtueel geld.

Basisspel Turboplay Jackpot

Het basisspel van de Turboplay Jackpot gokkast wordt gespeeld met 1 credit. Iedere draai zal je de eerste 3 rollen van de slot zien draaien en kunnen prijzen worden gevormd op de middelste posities hiervan. Om te kunnen winnen zal je minimaal 2 kersen moeten draaien en kunnen natuurlijk ook de combinaties met 3 symbolen een uitbetaling genereren. Bovendien kun je als je een creditwinst weet te behalen ook gebruik maken van het Turboplay Jackpot gokspel, waar je op basis van kop of munt je prijzen zal kunnen verhogen. Tot slot moet je weten dat de jokers van deze gokkast ook een grote rol spelen. Draai je 2 of 3 van deze symbolen willekeurig over de rollen verdeeld? Je wint minimaal 2 en maximaal 200 credits richting je tegoed.

Vervolgspel online spelen

Om online in het vervolgspel van de Turboplay Jackpot gokkast terecht te kunnen komen zal je de winbank moeten zien te vullen met voldoende credits. In het vervolgspel zal je kunnen spelen met 4 credits of 16 credits. Zodra je het vervolgspel van deze gokkast gaat spelen moet je weten dat je prijzen kris kras kunt winnen en dus niet meer aan de winlijn gebonden zal zijn. Speel je met 4 credits dan doe je dit op 3 rollen en de 4 rollen zullen allen actief gesteld worden als je 16 credits speelt. Ook tijdens het vervolgspel kunnen prijzen met de jokers random gewonnen worden. Een inzet van 4 credits vereist 3 jokers en bij 16 credits hoef je maar 1 joker te draaien om 8 tot 200 credits te kunnen winnen op Turboplay Jackpot.