Online gokkasten
Speel voor echt geld

Wildtimer

Ben jij ook zo wild van online gokken en vind je het ook leuk om op een zo eenvoudig mogelijke manier prijzen te proberen te winnen? De WildTimer gokkast komt bij deze wensen dicht in de buurt van perfectie. Niet alleen kun je namelijk gebruik maken van reguliere symbolen om te winnen, maar ook van extra’s die je prijzen hoog op kunnen krikken. Op deze pagina zal je als speler direct gratis WildTimer kunnen spelen en is het natuurlijk ook mogelijk om bij Powerjackpot in te gaan loggen. De spelregels hebben wij alvast voor je getest en staan dan ook niet voor niets onderstaand beschreven.

Basisspel WildTimer

Net als bij de meeste andere gokkasten bestaat ook het basisspel van WildTimer uit een totaal van 3 rollen om op te winnen. Prijzen kunnen worden behaald op de middelste positie van deze rollen door de combinaties te draaien die naast de rollen worden weergeven. Vanaf 2 kersen op rol 1 en 2 heb je gegarandeerd een prijs, maar ook 3 soortgelijke symbolen kunnen een winst uitkeren. Daarnaast kun je winnen door een totaal van 2 gelijke fruitsymbolen te draaien met een BAR symbool en kun je een Scatter prijs behalen. De sterren kunnen in een drietal buitenom de winlijn namelijk ook een prijs van 20 credits uit gaan keren.

Vervolgspel met 5 lijnen

Als je kijkt naar het vervolgspel dat bij WildTimer gespeeld kan worden vind je in totaal 3 rollen met 5 winlijnen. Hierop zal je moeten spelen met 5 credits per draai om je prijzen binnen te kunnen halen. In het vervolgspel van de WildTimer gokkast kunnen prijzen alleen uitgekeerd worden voor combinaties van 3 soortgelijke symbolen. Speel je met 20 credits? Dan zal je het WildTimer symbool activeren en kun je deze gebruiken als een vervangend symbool voor alle anderen. Prijzen zullen op die manier nog eenvoudiger behaald kunnen worden op meerdere winlijnen tegelijkertijd! Bovendien kent deze slot natuurlijk ook een Linked Jackpot en kunnen je prijzen daarmee ook zeer hoog op gaan lopen.