Online gokkasten

Aladdin

Aladdin

Heel veel spelers die online een gokje wagen zullen wel bekend zijn met de tekenfilm Aladdin. Dit is dan ook precies het thema dat gekozen is voor deze Slotstar gokkast met dezelfde naam. Als je op de Aladdin gokkast online je inzetten gaat spelen zal je dit doen met heel wat verschillende kansen op winst. Hoewel het uiterlijk doet vermoeden dat je met een klassieke gokkast te maken hebt zal het spel zelf toch meer uit worden gevoerd als een moderne videoslot, wat betreft de kansen om geld te winnen zeker niet onaardig zal zijn. Als je niet bekend bent met Aladdin kun je deze gokautomaat bovenstaand altijd even gratis spelen met 10 euro virtueel tegoed of natuurlijk direct inloggen om met een eigen saldo van start te gaan.

Speluitvoering Aladdin gokkast

Gekeken naar het uiterlijk van de Aladdin gokkast kunnen we concluderen dat er voldoende mogelijkheden zijn om te winnen. Er wordt namelijk gespeeld met 5 rollen die ieder 4 symbolen kennen en daarmee een totaal van 20 symbolen beschikbaar stellen om je prijzen mee te kunnen winnen. Bovendien heb je ook als het aankomt op het aantal winlijnen voldoende mogelijkheden. Je vindt bij deze slot namelijk in totaal 50 winlijnen om van links naar rechts te vullen en prijzen op te kunnen winnen. Prijzen win je uiteraard alleen door combinaties te vormen van soortgelijke symbolen, die een winlijn van Aladdin moeten volgen op aaneengesloten rollen.

Bonusprijzen met de geest en lamp

De geest en de gouden lamp zijn tijdens het spelen van Aladdin zeer belangrijk. Als je namelijk minimaal 3 geesten weet te draaien zal het bonusspel gestart worden. Daar kun je na het klikken op de lamp de rechter deur kiezen voor free spins en de linker deur voor muntprijzen. Kies je rechts dan zal je door op de ring te klikken het aantal gratis spins kunnen laten onthullen en als je links kiest moet je één van de 6 gouden lampen aanklikken om je bonus credits te laten zien. De lamp die tijdens het draaien van de rollen als symbool kan verschijnen geldt als Wild. Deze kan andere symbolen vervangen en zal er zo dus voor zorgen dat je prijzen eenvoudiger binnen kunt halen.