Online gokkasten

Arthurs Quest

Arthurs Quest

In de tijd van de Middeleeuwen draaide natuurlijk heel veel om Koning Arthur. Tijdens het spelen van deze Arthurs Quest gokkast zal je dan ook mede op zoek gaan naar de grote schatten die behaald kunnen worden in de vorm van symbolen. Als we kijken naar de ontwikkeling van deze slotmachine vinden wij dat Slotstar het goed voor elkaar heeft als het gaat om de grafische elementen. Bovendien wordt de spanning qua elementen nog hoger opgevoerd, omdat ook de geluiden die tijdens Arthurs Quest gebruikt zijn geheel in stijl zijn uitgevoerd. Iedere draai opnieuw zal het je aan spelbeleving bij deze online videoslot dus zeker niet gaan ontbreken.

Speldetails Arthurs Quest

Voordat je voor de winst kunt gaan spelen zijn de speldetails van Arthurs Quest natuurlijk wel van belang. Om te kunnen winnen zal je als speler dan ook altijd gebruik moeten maken van 5 rollen en zijn er per rol 3 symbolen aanwezig. Een totaal van 15 symbolen per draai kunnen grote winsten opleveren als je combinaties weet te vormen op één van de 30 winlijnen die maximaal geactiveerd kunnen worden. Bovendien kun je door meerdere winlijnen tegelijkertijd te vullen prijzen bij elkaar opgeteld winnen.

Extra features voor deze online gokkast

De meest belangrijke extra functies die bij Arthurs Quest behaald kunnen worden zijn te vinden in de vorm van een Scatter en Wild symbool. Het Scatter symbool, in de vorm van een kruisboog, is in staat om prijzen uit te keren zonder dat er een winlijn gevuld moet worden. Dit betekend dus dat je minimaal 3 symbolen willekeurig op de rollen moet zien te draaien om op die wijze een uitbetaling te ontvangen. Daarnaast is er bij Arthurs Quest natuurlijk de Wild die gebruikt kan worden. Hiermee kun je alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van Scatter- en bonussymbolen, waardoor prijzen nog eenvoudiger behaald kunnen worden op deze gokkast.