Online gokkasten

Bingoreels

Bingoreels

Zoals de naam van online gokkast Bingo Reels al aan weet te geven zal het bij het spelen van deze slot geheel om bingo draaien. De rollen zijn dan ook gevuld met verschillende bingoballen, stiften en geldstapels als symbolen om je prijzen binnen te kunnen gaan halen. Wat betreft het uiterlijk is het net of je met meerdere spelers tegelijk op een rij Bingo Reels aan het spelen bent, terwijl je natuurlijk gewoon direct vanaf huis op deze slotmachine online kunt spelen. Gratis spelen om te oefenen of gewoon voor je plezier? Het kan via het bovenstaande scherm op deze pagina. Uiteraard kun je ook de mogelijkheden vinden om uiteindelijk voor geld te gaan spelen, waarvoor je natuurlijk wel over een account zal moeten beschikken.

Ga voor prijzen op 20 winlijnen

Als je gaat spelen op online gokkast Bingo Reels zal je al snel zien dat je flink wat mogelijkheden krijgt om te winnen. Met de bijpassende symbolen per 3 stuks op 5 rollen heb je namelijk 15 symbolen per draai beschikbaar om een prijs te verzilveren op maar liefst 20 winlijnen. Om te kunnen winnen zal je als speler het doel hebben meerdere symbolen van een gelijke soort te draaien op een winlijn van links naar rechts. Dit wil dus zeggen dat een uitbetaling alleen kan worden gewonnen als je een combinatie start op rol 1 en vanaf hier meerdere aaneengesloten rollen weet te volgen. Welke prijzen op de reguliere wijze exact gewonnen kunnen worden? Je vindt het in de prijzentabel terug!

Extra bonusfuncties

De Bingo Reels gokkast zit vol van bonusfuncties, wat een poging doen om te winnen extra interessant maakt. Als je gaat spelen kun je met de Wild andere symbolen vervangen en zullen prijzen zo eenvoudiger gecompleteerd worden. Daarnaast beschikt de Bingo Reels slot over een Scatter symbool om mee te winnen, wat in dit geval zal betekenen dat je prijzen kunt winnen zonder daarvoor een winlijn te moeten volgen. Het laatste extraatje is zeker niet de minste en dat is het bonusspel. Als je in het bonusspel terecht komt kun je namelijk een speler kiezen, een stiftvorm en een kleur. Heeft de door jou gekozen speler in het spel als eerste een volle bingokaart? Dan wordt er een grote bonusprijs gewonnen!