Online gokkasten

Birthdayboy

Birthdayboy

Tijd voor een verjaardagsfeestje! Vandaag alleen één die hopelijk geen geld kost, maar waar je geld mee zal kunnen winnen. Als je gaat spelen op de Birthday Boy gokkast zal je namelijk al snel zien dat er flink wat prijzen behaald kunnen worden in een verjaardag thema. Als je gaat spelen zijn dan ook alle grafische elementen hierop ingericht en zal het je ook aan geluiden niet ontbreken! Je kunt de Birthday Boy gokkast van Slotstar op deze pagina bovendien direct spelen met gratis tegoed of in gaan loggen om met eigen geld aan de slag te kunnen gaan.

Spelregels Birthday Boy gokmachine

Zodra je de 5 rollen van deze Birthday Boy gokkast wilt gaan laten draaien is het natuurlijk handig om te weten welke spelregels er op deze gokmachine gehanteerd worden. Als je gaat spelen doe je dit op iedere rol met 3 symbolen, waarmee je dus 15 symbolen per draai beschikbaar zal hebben om de prijzen mee binnen te halen. Winnen kan op een totaal van 30 winlijnen, die je naar wens in combinatie met de creditwaardes zelf in zal kunnen stellen. Om prijzen te kunnen innen dien je het doel uit te voeren om meerdere symbolen van een soort in een combinatie te draaien. Deze moeten bij Birthday Boy verschijnen van links naar rechts en dus starten op rol 1. Wil je een overzicht zien van de prijzen die daadwerkelijk gewonnen kunnen worden? Neem dan op ieder moment een kijkje in de prijzentabel van deze speelautomaat.

Wilds, Scatters en bonus

Op een gokkast als Birthday Boy mag het aan extra functies natuurlijk niet ontbreken. Als je gaat spelen zal je dan ook een Wild symbool vinden om andere symbolen mee te kunnen vervangen en om eigen prijzen mee te winnen. Houd er wel rekening mee dat de Wild symbolen geen Scatter- en bonus symbolen kunnen vervangen. Met het Scatter symbool kunnen prijzen worden gewonnen zonder een winlijn te moeten volgen en met het bonussymbool op rol 1 en 5 kunnen verschillende bonusprijzen gewonnen gaan worden. Al met al genoeg functies dus om spelen voor iedere speler aantrekkelijk te maken.