Online gokkasten

Bonus frenzy

Bonus frenzy

Heb je zin om ook eens op een online gokkast te gaan spelen in de klassieke Vegas stijl, maar dan wel met een eigen thema? Bonus Frenzy is in dat geval de aangewezen gokkast die je zeker niet mag missen. Als je online gaat spelen op deze gokautomaat zal je namelijk zien dat zelfs de hendel om de rollen te draaien bewaard gebleven is. Bovendien kun je met de meest klassieke symbolen je prijzen winnen en kent het spel nog extra mogelijkheden om prijzen te behalen. Gratis spelen kan direct met een virtueel tegoed van 10 euro in bovenstaand scherm en ook spelen voor geld op deze online gokkast zal natuurlijk geen enkel probleem zijn.

Spelregels Bonus Frenzy gokkast

De speluitvoering die je bij de Bonus Frenzy gokkast zal moeten volgen is zeer eenvoudig te begrijpen. Er zijn immers 4 rollen aanwezig, waarop je met de credits die je speelt kunt winnen op 1 winlijn. Het aantal credits dat gespeeld wordt zal wel bepalend zijn voor de prijzen die gewonnen worden, wat ook uitstekend terug te zien is in de prijzentabel aan de bovenzijde. Speel je met 1 credits, dan zal je de prijzen uit de oranje kolom kunnen winnen en de prijzen uit de rode kolom worden gewonnen als je met 2 credits van start gaat op de rollen.

Nog meer prijzen op rol 4

Dat er bij het spelen van Bonus Frenzy 4 rollen gebruikt kunnen worden is zeer gunstig. De eerste 3 rollen heb je namelijk nodig om je prijzen te vormen en rol 4 kan een bonusfunctie geven. Afhankelijk van het symbool dat je op rol 4 laat verschijnen kun je bijvoorbeeld 10 of 100 credits bovenop je prijs winnen, maar is het ook mogelijk om een re-spin functie gestart zien worden. In de re-spin kunnen dan gratis prijzen worden gevormd, die op kunnen lopen tot een maximum van maar liefst 6000 credits. Daarnaast kun je ook vermenigvuldigers vinden, waarmee prijzen 2x, 5x of 10x uit kunnen worden gekeerd. Genoeg mogelijkheden dus om hoge winsten te behalen!