Online gokkasten

Bonusline

Bonusline

Heb jij het wel eens gezien? Een gokkast met 1 winlijn, waar je toch op 3 winlijnen zou kunnen winnen? Op de Bonusline gokkast die van Slotstar gespeeld kan worden is het zeker een mogelijkheid. Als je namelijk op deze gokkast van start gaat kunnen er maar liefst 2 bonuslijnen willekeurig geactiveerd worden en kun je op die manier verschillende prijzen binnenhalen. Wat betreft het uiterlijk van deze automaat is het net of je in een speelhal aan de gokkast plaats hebt genomen en je tussen alle andere spelers de rollen laat draaien. De geluiden die je tijdens het spelen van deze slot te horen krijgt zijn bovendien ook geheel in stijl en zullen de spanning zeker laten stijgen.

Spelen voor prijzen

Als je gaat spelen op de Bonus Line gokkast wil je natuurlijk weten waar je qua regels aan toe bent. Om te kunnen winnen zal je als speler gebruik moeten maken van de 3 rollen in beeld en kunnen prijzen altijd gewonnen worden op de middelste rode lijn. Je kunt daarop winnen door willekeurig 3 symbolen te draaien, maar ook door een combinatie van 3 symbolen te vormen die in de prijzentabel weergegeven worden. Prijzen die je kunt winnen zijn afhankelijk van het aantal munten dat gespeeld wordt. Speel je met 1 munt als inzet dan win je prijzen uit de gele kolom en de prijzen uit de daarnaast gelegen rode kolom zal je winnen als je met 2 credits gaat spelen.

Bonus winlijnen

Zoals in de intro van deze gokkast al aangekondigd kun je als speler rekenen op maximaal 2 extra winlijnen om prijzen binnen te halen. Het kan dus zijn dat je slechts 1 extra lijn aangeboden krijgt, maar ook dat er geen extra lijn actief gesteld wordt en je dus alleen op de rode winlijn je prijzen kunt winnen. Hoe je kunt zien welke extra’s er actief zijn? Als het Bonus Line symbool op de twee kleine rolletjes voor de 3 rollen verschijnt zal daar ook een prijs gewonnen kunnen worden. Prijzen win je bij deze gokkast bovendien altijd horizontaal en kunnen op deze slotmachine niet diagonaal worden gevormd.