Online gokkasten

Bonussevens

Bonussevens

Ben je ook benieuwd naar de Slotstar gokkast Bonus Sevens die je op onze online gokkasten site direct kunt spelen? Open dit spel zelf en zie dat je hier met een klassiek thema zal kunnen gaan winnen op maar liefst 5 rollen. Het leuke is dat je niet verplicht bent om Bonus Sevens voor geld te spelen, maar dat het ook mogelijk is om gratis aan de slag te gaan. Hiervoor kan je in bovenstaand scherm direct gebruik maken van 10 euro gratis virtueel saldo en zijn alle functies dus eenvoudig te oefenen. Uiteraard is het ook toegestaan om het gratis tegoed voor je plezier te gebruiken.

Spelregels Bonus Sevens gokkast

Als je gaat spelen op de Bonus Sevens gokkast van Slotstar zal je zien dat er altijd gespeeld wordt met 5 rollen en 15 symbolen om prijzen binnen te halen. Het leuke van deze slot is dat je van links naar rechts verdeeld 9 winlijnen zal vinden en daarmee altijd op dezelfde rollen zal moeten draaien voor het behalen van een winst. Om het spelen van Bonus Sevens spannender te maken kun je niet alleen rekenen op reguliere uitbetalingen maar kan ook de hieronder benoemde bonus behaald worden.

Bonusspel

Om het bonusspel van de Bonus Sevens gokkast te kunnen bereiken zal je als speler 3 of meer bonussymbolen op een actieve winlijn moeten zien te draaien. Uiteraard moet je deze symbolen draaien vanaf de eerste rol en op aaneengesloten rollen om het bonusspel te kunnen starten. De bonusfeature zal van start gaan en door op de knop te drukken kun jij het draaien remmen. Je wint hiermee 1 of 7 bonusprijzen, waarbij de bonusuitbetalingen zullen variëren van minimaal 100 credits tot maximaal 5000 credits als prijs.