Online gokkasten

Candybars

Candybars

Eén van de leukste gokkasten die je van Slotstar online kunt spelen is toch wel Candybars. Waarom? Deze gokkast is qua uiterlijk gebaseerd op een klassieke gokkast en kent daarbij snoepjes als toegevoegde symbolen. Spelen op de Candybars gokkast is een hele belevenis, wat vooral komt door het feit dat je met de snoepjes nog makkelijker je prijzen kunt winnen. Wil je gratis Candybars spelen om te oefenen of voor je plezier? Dat kan! Je hoeft niet naar een andere website te gaan, maar kunt op onze online gokkasten site direct spelen met een virtueel saldo van 10 euro. Spelers die wel de intentie hebben om voor geld te gaan spelen op deze slot zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Gebruik maken van 3 rollen

Binnen de spelregels die voor de Candybars gokkast gehanteerd worden zal je gebruik moeten maken van 3 rollen om op te winnen. Je kunt op de middelste lijn je prijzen binnen halen, waarvoor verschillende combinaties van symbolen gevormd mogen worden. Als je gaat spelen worden de prijzen die je voor een combinatie met gelijke symbolen uitgekeerd krijgt gebaseerd op het aantal munten dat je speelt. De prijzen uit de eerste kolom win je met 1 munt, uit de tweede kolom met 2 munten en vanzelfsprekend uit de derde kolom met een totaal van 3 munten.

Rollen verspringen met snoepjes

Als je een draai geeft aan de rollen van Candybars kan het heel goed zijn dat je een specifieke rol van positie ziet veranderen en een symbool alsnog op de winlijn geplaatst ziet worden. Als je een symbool draait waar de zuurstok op weergegeven is zal deze naar de winlijn verplaatst worden als deze op de positie erboven gedraaid wordt. Heb je een symbool in beeld met daarop een lolly? Ook deze kan naar de winlijn worden gezet, maar dat zal alleen gebeuren als je de lolly onder de winlijn ziet verschijnen. Bovendien kun je de Candybars symbolen zelf ook gebruiken voor prijzen. Als je er namelijk 2 draait met een soortgelijk symbool zal je de prijzen verdubbeld of verviervoudigt zien worden.