Online gokkasten

Cleopatra

Cleopatra

Het verhaal van Cleopatra is wellicht voor vele mensen al bekend, wat spelen op deze gelijknamige gokkast direct leuker zal maken. Als je tussen de Slotstar gokkasten kiest voor deze Cleopatra gokkast zal je zien dat deze uitgevoerd is als een soort van cartoon. Tijdens het spelen kunnen allerlei bijpassende symbolen gedraaid worden en zullen ook de geluiden die te horen zijn de stijl van het spel goed weten te volgen. Wat betreft het plaatsen van een inzet kun je op deze slot gratis terecht met virtueel tegoed en is het mogelijk om in te loggen en doormiddel van iDeal met een eigen saldo te spelen. Welke regels er gehanteerd worden? We leggen het hieronder aan je uit.

Wild symbolen en Scatters

Als je de Wild symbolen van Cleopatra laat verschijnen zal je verschillende prijzen kunnen winnen. Je kunt met het Wild symbool namelijk losse prijzen winnen vanaf een tweetal, maar ook andere symbolen vervangen om een combinatie af te ronden. Daarnaast kun je bij de Cleopatra gokkast ook nog eens rekenen op Scatter symbolen, waar free spins mee te behalen zijn. Met 3 Scatters zullen er 5 free spins worden gewonnen, bij 4 Scatter symbolen zijn dit 10 free spins en als je op iedere rol een Scatter symbool weet te draaien zal je 25 free spins mogen draaien.

Winnen in 2 bonusgames

Zoals je aan de tussentitel van deze alinea kunt zien zal je 2 bonusgames kunnen starten. Bonusgame 1 geeft je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in één van de Cleopatra’s gokkast geheime kamers. Daar kun je op zoek naar 5 verborgen schatten, die een totaal van maximaal 1000 credits op kan leveren. Als je in het tweede bonusspel terecht weet te komen krijg je in totaal 9 schatkisten te zien. Per gespeelde credit kun je hier maar liefst 200 credits winnen en zullen de bonusprijzen dus aardig hoog op kunnen gaan lopen!